Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterlimburg.nl


  Online waarzegsters uit Limburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Limburg voorspellen uw toekomst. Ontvang online antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van online waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Olga
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Bedankt Olga, om me meer in mijn kracht te zetten en jouw geduld. Sorry dat ik soms twijfel en overstuur ben. Weet dat dit best een hobbelige weg is in mijn situatie met S en geduld zal moeten hebben. Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegster Olga   Ervaring van Sandra met waarzegster Olga   Ervaring van Sandra geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Hang net op, en wat sta ik heel goed in mijn kracht. Een warme begripvolle vrouw met de juiste en eerlijke inzichten heb je me al gegeven. Daarom nu hoog tijd om een review te plaatsen. Wat ik ook heel goed vindt, dat jullie door strenge screenings moeten gaan, voor jullie geschikt zijn om de mensen verder te kunnen helpen, en dat schept ook vertrouwen naar de klanten. Gezien er ook lijnen zijn met oplichters, waar ik jammer genoeg al veel ervaringen mee heb. Diegene die jouw gescreend hebben, mogen trots zijn op jou.




Ervaring van Sandra met waarzegster Olga   Ervaring van Sandra met waarzegster Olga   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  lieve olga
we zijn je dankbaar met het gesprek dat we gehad hebben via telefoon
met mijn man gaat nu de goede kant op met zijn rug hij heeft dank zij jou terug het vertrouwen gekregen.
groetjes van uit belgie.




Ervaring van henriette met waarzegster Olga   Ervaring van henriette met waarzegster Olga   Ervaring van henriette geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga, je bent echt een topper. Ik bel al jaren met jou en jij zorgt ervoor dat er rust komt bij mijn. De gesprekken die we voeren zijn echt goed.




Ervaring van Davey met waarzegster Olga   Ervaring van Davey met waarzegster Olga   Ervaring van Davey geplaatst op 12 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve lieve Olga,

Al zoveel jaren spreek ik jou en heb ik een band met jou die niet in woorden uit te leggen is, alles bespreken we met elkaar en ik heb zo'n enorme grote steun aan jou, je bent zo lief en eerlijk persoon, alles kan ik zeggen, we kunnen lachen en ik kan bij jou uithuilen mijn zorgen bespreken werkelijk waar alles. Met pijn in me hart moet ik je nu even wat minder bellen dat is niet omdat ik het niet wil maar je weet de reden, ik wil het juist heel graag van alles wil ik het liefste jou elke dag spreken, maar voor de komende weken moet dit even anders en dat pijn omdat ik even niet anders kan, ik ben er verdrietig over en ik zal het heel heel moeilijk vinden want het liefste ben ik er morgen weer maar ik spreek je maandagochtend.(hoe graag ik het ook gewoon zoals altijd elke dag zou willen want dat wil ik het liefste)
Ik kan mij geen beter iemand wensen dan jij je bent en blijft de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga, de liefste, leukste, beste, eerlijkste. Olga staat voor alles en iedereen klaar bijna 365 dgn per jaar dat zijn ontelbare uren en minuten. Het hele jaar door ben jij ervoor al die mensen die jou bellen een steun en een helpende hand. Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 29 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga, de liefste en de beste het hele jaar door dus voor altijd. Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 28 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Wat ontzettend fijn om met je gesproken te hebben deze morgen. Ik voel me echt beter. Dank je wel Olga.




Ervaring van Richard met waarzegster Olga   Ervaring van Richard met waarzegster Olga   Ervaring van Richard geplaatst op 28 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

Dat alle sterren in het nieuwe jaar weer voor jou mogen schijnen. Jou lichtpuntjes die je geeft aan andere mensen die zoveel aan jou hebben door wat je ons weet te vertellen. Bijna is het jaar om en start het nieuwe jaar ik wens jou alle goeie gezondheid toe, ondanks de bizare tijd waar heel de wereld in zit toch warme mooie kerstdagen en lieve kerstgroet van mij.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

Je bent na al die jaren nog steeds de liefste beste persoon als medium.
Omdat je altijd naast mij staat,
luistert naar al mijn zorgen, wijzend naar de positieve dingen in het leven en de toekomst, en om mijn elke dag weer de hoop te geven die ik zo hard nodig heb nu.
In deze donkere dagen ben en kun jij een lichtpuntje zijn voor vele mensen,
dus ook voor mij, je bent nog altijd de aller aller beste en liefste Olga.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 21 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  lieve Olga ,
Altijd sta jij mij klaar al ik twee keer per dag
Aan de telefoon heeft ze altijd gelijk en komt het ook uit.
Liefs Jeannette.




Ervaring van Jeannette met waarzegster Olga   Ervaring van Jeannette met waarzegster Olga   Ervaring van Jeannette geplaatst op 18 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga, Je bent echt een goede lieve paragnost, we kennen elkaar al zeker ruimschoots een jaartje of tien.Je hebt me door alle diepe dalen weten te halen, en altijd zijn voorspellingen uitgekomen tot nu toe. Ik ben soms wat eigenwijs en kies is ook mijn eigen weg, maar kom altijd tot de conclusie dat jij Olga het aan het rechte eind hebt. Lieve mensen, ik adviseer u om dit medium te bellen zij is het zeker waard.

Veel liefs,
Ram.




Ervaring van ingdao met waarzegster Olga   Ervaring van ingdao met waarzegster Olga   Ervaring van ingdao geplaatst op 14 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Olga, heel erg bedankt. Je bent een hele lieve vrouw om mee te praten. Je inzichten en levenswijsheid hebben mij enorm geholpen. Liefs, M.




Ervaring van M. met waarzegster Olga   Ervaring van M. met waarzegster Olga   Ervaring van M. geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Verbinding werd plots verbroken maar dankje voor de immense steun en de begrijpende babbel en de hele mooie laatste zinnen en voorspelling. laat maar komen xx.




Ervaring van Inge met waarzegster Olga   Ervaring van Inge met waarzegster Olga   Ervaring van Inge geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Hoi Olga, ja het is die dame van vanmorgen waar je van zei dat die man zo verbaast keek. Wat ben je goed zeg voelt alles zeer goed aan.




Ervaring van R met waarzegster Olga   Ervaring van R met waarzegster Olga   Ervaring van R geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Wat een goeie. De beste die ik gehad heb.




Ervaring van Anouk met waarzegster Olga   Ervaring van Anouk met waarzegster Olga   Ervaring van Anouk geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Olga, wat een prachtige woorden .
Ik ben helemaal rustig geworden van ons gesprek en je advies was echt bruikbaar. Bedankt, Esther.




Ervaring van Esther met waarzegster Olga   Ervaring van Esther met waarzegster Olga   Ervaring van Esther geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Ik bel je een tijdje met de vraag of hij ooit zijn gevoelens zal uiten. Je zei dat dit gaat gebeuren. Nu is het afwachten.




Ervaring van Jade met waarzegster Olga   Ervaring van Jade met waarzegster Olga   Ervaring van Jade geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

De liefste ,leukste, eerlijkste, grappigste, gezelligste, vrolijkste, aller beste medium die ik maar kan bedenken lieve mensen als je iemand zoekt bel Olga want ze is de beste Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

Als ik je nodig heb ben jij er altijd ik kan altijd op je bouwen.
Je bent in alles te vertrouwen.
Onze fijne en mooie gesprekken, Ik bewaar en onthou ieder moment, bedankt dat je er voor mij bent.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Lieve Olga,

Wat fijn om je stem weer te horen. Het is altijd zo vertrouwd met jou, ik kan al zoveel jaren alles met jou bespreken over werkelijk waar alles, je bent mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden, jou woorden zijn goud waard in alle opzichten je bent de allerbeste ik kan mijn geen beter iemand wensen zoals een lieve olga dan jij Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

Al zoveel jaar bel ik jou elke dag, wat kunnen we samen lachen en diepgaande gesprekken hebben, ik ben je erg dankbaar ik ken niemand die zo fijn en vertrouwelijk is als jou, liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Ik bel bijna elke dag. Ze geeft super advies en luistert naar jou. Liefs Jeannette.




Ervaring van Jeannette met waarzegster Olga   Ervaring van Jeannette met waarzegster Olga   Ervaring van Jeannette geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Voorlopig rijbewijs gehaald. Merci Olga.




Ervaring van Joffe met waarzegster Olga   Ervaring van Joffe met waarzegster Olga   Ervaring van Joffe geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs D.




Ervaring van Maria met waarzegster Olga   Ervaring van Maria met waarzegster Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Het dossier is terecht. Dus de Held is in wording. En nu even rustig afwachten op het vervolg wat volgens jou positief zal zijn. Laat ik ervan uitgaan dat jouw voorspelling uitkomt en dat de goede tijden eindelijk gaan aanbreken. Liefs Maria.




Ervaring van M met waarzegster Olga   Ervaring van M met waarzegster Olga   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik kan mij geen beter iemand wensen, zolang en zo vaak spreken we elkaar al ook al voel ik me soms verdrietig jou steun is goud waard op dit moment Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Olga je bent een topper
Bedankt veel liefst Desi.




Ervaring van Desi met waarzegster Olga   Ervaring van Desi met waarzegster Olga   Ervaring van Desi geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Nog even afwachten. Ik krijg steeds meer bewondering voor hem dat staat vast En ik ga een zuurkooltaart maken. Dat wilde je weten. Lieve groetjes.




Ervaring van Maria met waarzegster Olga   Ervaring van Maria met waarzegster Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Hi Olga, sorry de verbinding werd verbroken. Maar bedankt. M.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Olga   Ervaring van Anoniem met waarzegster Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Topper, lekker nuchter en kundig. Heel erg goed. Dank daarvoor.




Ervaring van Maria met waarzegster Olga   Ervaring van Maria met waarzegster Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Nogmaals heel heel erg bedank lieve Olga, momenteel ben jij het enige licht puntje in men leven buiten men dochter, en trek ik me volledig op aan jouw
Ik blijf je vertrouwen en geloven. En je hoort zeker en vast hoe het verder verloopt.
Ik weet zeker dat ik je ongeacht de uitkomst na verloop jou nog zal nodig hebben.
Lieve mensen Olga is 1000 sterren waard
Zeker niet twijfelen om te bellen.
Anneke .




Ervaring van Anneke met waarzegster Olga   Ervaring van Anneke met waarzegster Olga   Ervaring van Anneke geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga je hebt me een beetje tot rust gekregen en me een beetje hoop gegeven in al mijn onzekerheid. Je zegt alles heel duidelijk. En hoop dat het zo zal uitkomen. Vertrouw er op.
Je bent 1 van de beste.
Dank je wel Anneke.




Ervaring van Anneke met waarzegster Olga   Ervaring van Anneke met waarzegster Olga   Ervaring van Anneke geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Lieve Olga,

Ik wil gewoon even zeggen hoe enorm ik jou waardeer, elke dag ben je aanwezig en help je mensen vooral mij. Met veel liefde warmte eerlijkheid en ontzettend veel begrip ben jij een ongelooflijk goed medium. Jij weet als geen ander hoe je mij helpt enorme dank hiervoor ik waardeer je echt. Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Bedankt lieve Olga voor het humoristische warme gesprek van zonet. Ik laat het je wel weten als het zover is voor, het kopje koffie.




Ervaring van Ann met waarzegster Olga   Ervaring van Ann met waarzegster Olga   Ervaring van Ann geplaatst op 12 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterlimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden