Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterlimburg.nl


  Online waarzegsters uit Limburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Limburg voorspellen uw toekomst. Ontvang online antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van online waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over  online waarzegsters uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Beste Gunter, We spreken ons al jaren en nu zijn er twee zaken toch uitgekomen. Nu beginnen de puzzelstukjes steeds meer ineen te vallen, Super. Dank Je Gunter.




Ervaring van HG met waarzegster Gunter   Ervaring van HG met waarzegster Gunter   Ervaring van HG geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster QuinyQueen
  Ervaring met waarzegster QuinyQueen
  Kan formidabel goed invoelen. Hier kan ik wel iets mee.




Ervaring van Lies met waarzegster QuinyQueen   Ervaring van Lies met waarzegster QuinyQueen   Ervaring van Lies geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met QuinyQueen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Je was goed. Alles klopte. Dank je wel.




Ervaring van Vrouw met waarzegster Louisa   Ervaring van Vrouw met waarzegster Louisa   Ervaring van Vrouw geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Ik wou je langs deze weg nog even bedanken voor ons gesprek. Als het me even tegen zit denk ik even aan ons gesprek. Met een beetje geduld zou alles in orde komen. Ik laat het zeker weten als het zover is.




Ervaring van Silke met waarzegster Cassandra   Ervaring van Silke met waarzegster Cassandra   Ervaring van Silke geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Liesje
  Ervaring met waarzegster Liesje
  Dag Liesje, hartelijk bedankt voor het fijne gesprek en de goede aanbevelingen die ik mocht ontvangen. Hartelijke groet, Anita.




Ervaring van Anita met waarzegster Liesje   Ervaring van Anita met waarzegster Liesje   Ervaring van Anita geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Maakali er zijn al voorspellingen uitgekomen op korte tijd. Kleinzoon geslaagd voor eindexamen, dochter die reis ging maken, klopt ook. Rechtzaak(niet bij mij) klopt. Ben er van onder de indruk. Wat ben je goed, alle sterren krijg je van mij. En nu wachten op de rest waar ik nu een heel goed gevoel bij heb. Gr. Van hoopvol. xxx.




Ervaring van jolanda met waarzegster Maakali   Ervaring van jolanda met waarzegster Maakali   Ervaring van jolanda geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Stephanie
  Ervaring met waarzegster Stephanie
  Lieve Stefanie, ik heb je vandaag voor de eerste keer gesproken en wat hebben wij een goed gesprek gehad, je hebt mij veel klaarheid gegeven. Ik weet dat ik het rustig aan zal moeten doen wil ik zijn hart terug winnen en dat ik tegen het einde van dit jaar veel verder zal staan dan nu. Ik hoop dat je voorspelling uit komt, ik hou je zeker op de hoogte. Lieve groetjes y.




Ervaring van yolanda met waarzegster Stephanie   Ervaring van yolanda met waarzegster Stephanie   Ervaring van yolanda geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MathildaNili
  Ervaring met waarzegster MathildaNili
  MathildaNili is heel erg eerlijk en zal altijd de waarheid zeggen. Ook al is het niet wat je wil horen.
Ze zei me dat een werkaanbod niet goed voor me zou zijn.
Ik vond dat niet fijn en wilde dat niet, maar uiteindelijk waren ze zo onduidelijk en onzeker in hun aanbod dat ik het zelf afgewezen heb. Natuurlijk dreunde haar advies nog ver weg in mij?
Voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster MathildaNili   Ervaring van Anoniem met waarzegster MathildaNili   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Evs is een topper.




Ervaring van E met waarzegster Evs   Ervaring van E met waarzegster Evs   Ervaring van E geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Beste Nona-Yo, ik vind je echt heel erg goed. Je voelt dingen goed aan, en kunt het goed uitleggen. En dat ook nog eens snel. Mijn complimenten. Bel je zeker een keer terug. Voor mij ben je absoluut een aanrader.

Dankjewel. Groetjes, Karin x.




Ervaring van Karin met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Karin met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Karin geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johan
  Ervaring met waarzegster Johan
  Heel goed gesprek gehad met Johan. Hij zat er bovenop, en kon precies vertellen wat er speelde.




Ervaring van An met waarzegster Johan   Ervaring van An met waarzegster Johan   Ervaring van An geplaatst op 13 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Beste,isha

Heb je gisteren voor de 1x gesproken. Je was kordaat over moeders zich mengen met de kids.
En dat andere laat ik u nog weten of dit ook echt gebeurd.




Ervaring van Moeder met waarzegster Isha   Ervaring van Moeder met waarzegster Isha   Ervaring van Moeder geplaatst op 13 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sim
  Ervaring met waarzegster Sim
  Wauw, super goede reading gekregen gisteren. Er is al wat uitgekomen. Contact met kindje is vandaag gebeurd. Na lange tijd. Ben zo blij. Ik ben haar goede tante precies zoals je zij. Haar ogen glinsterden. Ik bel je zeker nog terug. Je bent echt heel goed. Lieve dame.




Ervaring van Sonja met waarzegster Sim   Ervaring van Sonja met waarzegster Sim   Ervaring van Sonja geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve Gunter, ik heb afgelopen week echt gelachen met je, onze gesprek over de stofzuiger, altaar whihihi. Je gaf me echt weer de HOOP terug, dank je wel. Zoals afgesproken laat ik je snel weer weten. Dikke knuffel van mij, Happy.




Ervaring van Happy met waarzegster Gunter   Ervaring van Happy met waarzegster Gunter   Ervaring van Happy geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Lieve Louisa
Bedankt voor een heel fijn consult.
Ben helemaal versteld wat je allemaal weet tot in detail. Alles klopt als een bus.
Je bent een kanjer. Ik vertrouw zeker op de voorspellingen die gaan komen.
Super ongelofelijk. wat n gave heb je.
Tot Bellens
.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Louisa   Ervaring van Anoniem met waarzegster Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Zojuist opnieuw een aangenaam gesprek met jou gehad. Hetgene wat je toen mij vertelde is tot op de punt uitgekomen. Kan al niet wachten op de volgende dingen die te gebeuren staan zoals je mij vertelde. Echt top veel liefs Tom.




Ervaring van Tom met waarzegster Maakali   Ervaring van Tom met waarzegster Maakali   Ervaring van Tom geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Wauw Maakali. Wat heb ik een mooie reading van je gehad daarnet. Dankjewel .En de volgende keer zeg ik jij ik hou de moed erin en zal die roos met doorns visualiseren en dan komt hij terug heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Maakali   Ervaring van Nathalie met waarzegster Maakali   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ana
  Ervaring met waarzegster Ana
  Jeetje zeg. Onwijs veel geleerd van Ana en alles wat ze zei klopte. Ik heb veel bevestigingen gekregen van wat ik voelde. Ze is heel rustgevend. Zaken waar ik aan twijfelde heeft ze kunnen beantwoorden waardoor ik de puzzel compleet heb. Ik heb dus te maken met een tweelingziel wat heel veel verklaard van de reis die ik maak. Heel prettig dat ik mijn verhaal heb kunnen doen bij haar en me begrijpt.

Ana is echt een aanrader en ze heeft bijzonder mooie gaves.

Ik wil je heel graag bedanken voor deze mooie ervaring. Ik zal je zeker nog eens bellen als er ontwikkelingen zijn.

Liefs xxx.




Ervaring van Yasmine met waarzegster Ana   Ervaring van Yasmine met waarzegster Ana   Ervaring van Yasmine geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shariffa
  Ervaring met waarzegster Shariffa
  Lieve lieve dame wat een aangenaam gesprek hebben wij vandaag gehad, verbluffend gewoon, zo diepgaand, zo verhelderend, zo veel wijsheid, handvaten en boodschappen meegekregen. Ik stond met open mond hoe je alles omschrijf en zuiver aanvoelde. Ben nu nog altijd onder de indruk en gaat nog een paar dagen duren. Duizend maal dank en voor mij ben je ontelbare sterren waard, jij bent eentje uit de duizend met een hele mooie aangeboren zuivere gave.




Ervaring van Carine met waarzegster Shariffa   Ervaring van Carine met waarzegster Shariffa   Ervaring van Carine geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Shar is een toppertje, zelfs met jou stemgeluid kom ik al tot rust. Je verteld dingen voor ik ze vraag, deze X was het over werk en liefde, en je houdt niet langer aan de lijn dan nodig. Ik vertrouw nog steeds op jou en ga je blijven bellen.

Weeral een dikke dank u wel.
Annick.




Ervaring van Annick met waarzegster Shar   Ervaring van Annick met waarzegster Shar   Ervaring van Annick geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Sid, dank je wel voor ons gesprek van gisteravond. Heel fijn om een dieper gesprek met heldere inzichten te hebben. De verbinding verbrak, maar we hebben toch uitgebreid kunnen praten. Je voelt alles goed aan. Ik houd je adviezen goed in de gaten. Ik weet dat je gelijk hebt. Nogmaals bedankt. De docent met plannen voor het buitenland.




Ervaring van Asje met waarzegster Sid   Ervaring van Asje met waarzegster Sid   Ervaring van Asje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Op het moment dat je het zei, zag ik het bericht op mijn telefoon en ja hoor wat had je gelijk, echt goed gezien. Je bent echt een topper, timing goed en onderwerp uit het niets echt goed gezien. Top gewoon. Dikke knuffels.




Ervaring van Winkeltje met waarzegster Nellekke   Ervaring van Winkeltje met waarzegster Nellekke   Ervaring van Winkeltje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Patries
  Ervaring met waarzegster Patries
  Lieve Patries, dank je wel voor de mooie, rake reading en jouw adviezen. Jouw adviezen hebben een geweldige uitwerking gehad en hebben mij mooie inzichten gebracht. Jij voelde de situatie waarin ik zat feilloos aan en bracht meer helderheid in mijn voelen en denken. Heel veel liefs M.




Ervaring van M. Lamine met waarzegster Patries   Ervaring van M. Lamine met waarzegster Patries   Ervaring van M. Lamine geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lieve lola
Je voorspellingen komen 1 voor 1 uit ik wacht nog op de laatste met smart als alles zo gaat als de rest heb ik gauw een feestje , vindt het super hoe jij al medium in je kracht staat en niet langdradig bent maar hoppa zoals het is xxx moon.




Ervaring van Moon met waarzegster Lola   Ervaring van Moon met waarzegster Lola   Ervaring van Moon geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hoi Gazali, ik belde je in mei met 2 vragen en toen was ik er twijfelachtig over. Sinds kort zijn je voorspellingen uitgekomen en ik stond er helemaal versteld van. Het is zeker de moeite waard om je te bellen, het was een adembenemend gesprek, met grote dank voor alles.




Ervaring van Lisa met waarzegster Gazali   Ervaring van Lisa met waarzegster Gazali   Ervaring van Lisa geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laaya
  Ervaring met waarzegster Laaya
  Een vrouw met een bijzondere gave. Doortastend. Vriendelijk en respectvol.




Ervaring van Lies met waarzegster Laaya   Ervaring van Lies met waarzegster Laaya   Ervaring van Lies geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Zojuist een heel fijn gesprek gehad met u. Mooie en positieve berichten in het vooruitzicht. Hoop dat ze gauw uitkomen. Zal u dan zeker bellen. Fijne avond. Gr. Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegster Maakali   Ervaring van Sandra met waarzegster Maakali   Ervaring van Sandra geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Lieve louisa, wat wist jij veel te vertellen. Ook bepaalde dingen wat niemand over mij weet. Heel bijzonder.
Ook een hele fijne vrouw om mee te praten en om je gevoelens te delen.

Nogmaals bedankt en veel liefs.




Ervaring van Alies met waarzegster Louisa   Ervaring van Alies met waarzegster Louisa   Ervaring van Alies geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha, dank voor je consult van daarnet. Zo helderziend heb ik nog nooit meegemaakt. Wat bijzonder. Ik wil je nogmaals bedanken met je consult en wijze raad die je mij hebt gegeven. Mensen bel dit medium ze is hartstikke goed. Echt de moeite waard. Ik bel binnenkort als er weer contact is tussen mij en mijn ex vriend J. haahaha. Groetjes, Prinses.




Ervaring van Prinses met waarzegster Isha   Ervaring van Prinses met waarzegster Isha   Ervaring van Prinses geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Hi lieve Carool, mijn credits waren op. Maar we hebben een heel fijn gesprek gehad d'r net. Ze is echt altijd zo vriendelijk en elk gesprek/vraag beantwoordt ze, al zijn het steeds de zelfde. Je pept mij altijd weer op. Time will tell. X.




Ervaring van Moi met waarzegster Carola   Ervaring van Moi met waarzegster Carola   Ervaring van Moi geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Lieve Maakali, wat een mooie reading. Mijn time out goed beschreven, mijn partner qua karakter goed beschreven. Letters van onze ex-partners raak. Auto wat ik op het oog had beschreven qua kleur en dat het een automaat was zonder dat ik had gezegd wat voor auto ik voor ogen had. Echt top. En ook nog een heel warm, open en gezellig gesprek. Ik vond en vind je super. Dank je wel.




Ervaring van Zeegroen met waarzegster Maakali   Ervaring van Zeegroen met waarzegster Maakali   Ervaring van Zeegroen geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Louisa wat goed zonder dingen te vertellen wist jij juist veel te vertellen van mn stoel geblazen .




Ervaring van Ashley met waarzegster Louisa   Ervaring van Ashley met waarzegster Louisa   Ervaring van Ashley geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoya
  Ervaring met waarzegster Zoya
  Hi Zoya. Ik was net te laat om u te bedanken voor het fijne gesprek. Ik ben weer veel te weten gekomen. U bent echt een aanrader en heel goed in het beschrijven van de situatie. Ik laat het rustig op mij afkomen en ik mijn leven gaat door. Als ik nieuws heb dan zal ik het u zeker laten weten.

Superbedankt. Xxx.




Ervaring van Yasmine met waarzegster Zoya   Ervaring van Yasmine met waarzegster Zoya   Ervaring van Yasmine geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sorella
  Ervaring met waarzegster Sorella
  Hi Sorella, we hebben elkaar vandaag gesproken en alles wat je zei klopt. Ook bedankt voor de verduidelijking, ik had het nodig. Gr,.




Ervaring van MI met waarzegster Sorella   Ervaring van MI met waarzegster Sorella   Ervaring van MI geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoya
  Ervaring met waarzegster Zoya
  Hi Zoya. Ik was net te laat om u te bedanken voor het fijne gesprek. Ik ben weer veel te weten gekomen. U bent echt een aanrader en heel goed in het beschrijven van de situatie. Ik laat het rustig op mij afkomen en ik mijn leven gaat door. Als ik nieuws heb dan zal ik het u zeker laten weten.

Superbedankt. Xxx.




Ervaring van Yasmine met waarzegster Zoya   Ervaring van Yasmine met waarzegster Zoya   Ervaring van Yasmine geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterlimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden