Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterlimburg.nl


  Online waarzegsters uit Limburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Limburg voorspellen uw toekomst. Ontvang online antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van online waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over  online waarzegsters uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Sanne, het is gebeurd zoals je me vertelde, en ik heb me staande gehouden. Was niet leuk maar heb zoveel aan jou woorden gehad. Je bent voor mij een topper en grote steun ook in de minder leuke tijden. Lieve mensen Sanne is eerlijk en 1 van de beste mediums. Geef advies en goede raad. Kortom een topper.

Namste Lin.
.




Ervaring van Lin met waarzegster Sanne   Ervaring van Lin met waarzegster Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Salina
  Ervaring met waarzegster Salina
  JE VOORSPELLING IS UITGEKOMEN ik geloofde er echt niet meer in maar je voorspelling is uitgekomen, duizend maal dank. Salina duizend maal dank je bleef het zien, hoe vaak ik je ook belde je bleef altijd rustig met me een engel ben je. Veel liefs, nachtmensje.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Salina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes wat kan je goed invoelen op personen je hebt goede raad gegeven waardoor mijn gezondheid beter is dank je daarvoor. Alles wat je mij verteld hebt klopt voor de toekomst dat zie ik nog wel maar heb er vertrouwen in grtjs.




Ervaring van Ch met waarzegster Johannes   Ervaring van Ch met waarzegster Johannes   Ervaring van Ch geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roy
  Ervaring met waarzegster Roy
  Beste Roy

Ik twijfel niet aan wat u zegt zeker niet .
Tijd brengt raad
Bedankt alvast voor de Reading.




Ervaring van Rita met waarzegster Roy   Ervaring van Rita met waarzegster Roy   Ervaring van Rita geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Violette
  Ervaring met waarzegster Violette
  Fijn gesprek gehad met Violette. Ze is lief en voelt goed aan wat er speelt. Houd je ook niet langer is gesprek dan nodig. Bedankt Violette. Ik hoop dat je voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van Ikke met waarzegster Violette   Ervaring van Ikke met waarzegster Violette   Ervaring van Ikke geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Net Destiny gesproken. Ze is echt heel duidelijk, draait er niet omheen. Ze heeft mij weer gerust gesteld. Hartstikke goed en ik ga je zeker bellen als ik weer onrustig ben.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Delilah
  Ervaring met waarzegster Delilah
  Hey you, ik ben verrast met wat je kan zien en voelt. Een aanwinst voor de lijn. Ik ga je zeker vaker bellen.




Ervaring van D met waarzegster Delilah   Ervaring van D met waarzegster Delilah   Ervaring van D geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Delilah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny. Wat een fijn consult heb ik van je gekregen. Je bent heel krachtig en zeker van je zaak. Het geeft mij vertrouwen. Ik laat zeker weten als de voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Ikke met waarzegster Desteny   Ervaring van Ikke met waarzegster Desteny   Ervaring van Ikke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jennifer
  Ervaring met waarzegster Jennifer
  Een zeer lieve, eerlijke en correcte vrouw. Ze had iets over mijn werk gezegd en dat is woord voor woord uitgekomen. Ik heb alleen maar lovende woorden voor deze vrouw.
Je bent een kei Jennifer. Super bedankt voor alles. Dikke knuffel.




Ervaring van A. met waarzegster Jennifer   Ervaring van A. met waarzegster Jennifer   Ervaring van A. geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Oceana
  Ervaring met waarzegster Oceana
  Beste Oceana, wat ben jij een geweldig lief mens. Je bent duidelijk, eerlijk, warm en draait niet om de brei heen. Ik houd vol qua solliciteren en laat je weten als ik zelf weer verdere stappen heb gezet.
Gezonde groet, Astrid.




Ervaring van astrid met waarzegster Oceana   Ervaring van astrid met waarzegster Oceana   Ervaring van astrid geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Bertt heeft mij heel goed gerustgesteld. Iets waar ik al jaren mee rondliep en intuitief wel aanvoelde dat heeft hij bevestigd. En hij heeft mij ook de tools aangeboden om dit probleem die redelijk diep lag, op te lossen. Ik ben hem heel dankbaar en er is een enorme opluchting gekomen. en tijdens het gesprek is er een zachte energie over mij heen gekomen en de bevestiging weeral dat ik toch goed bezig ben.




Ervaring van anoniem met waarzegster Bertt   Ervaring van anoniem met waarzegster Bertt   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arend
  Ervaring met waarzegster Arend
  Gisteren een mooi en helder gesprek gehad met Arend. Rustig en met humor. Alles klopte wat hij vertelde en ga vol vertrouwen de komende weken in en benieuwd natuurlijk naar de afloop. Arend gaf nog wel een mooie opmerking mee: "Als je met de hond slaapt krijg je zijn vlooien" Nog nooit deze opmerking gehoord maar hij is wel Raak.




Ervaring van Ineke met waarzegster Arend   Ervaring van Ineke met waarzegster Arend   Ervaring van Ineke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Top medium, zit altijd goed met wat ze zegt. Ze voelt snel in en geeft bondig antwoord op je vragen. Erg prettig. Al vele jaren ken ik Desteny en heb altijd tevreden opgehangen en achteraf bleek ze soms kon ik het niet geloven weer gelijk te hebben. Hoop dat je snel weer online bent.




Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yellow
  Ervaring met waarzegster Yellow
  Ik spreek je nu sinds een weekje en je hebt me zo goed op weg geholpen. Ik moest me vooral niet druk maken en je gaf me zoveel positiviteit. Je hebt veel geduld en begrip en geeft goede handvaten. Het is gegaan zoals je zei. Heel erg bedankt. Je bent zo'n lieve vrouw.




Ervaring van E met waarzegster Yellow   Ervaring van E met waarzegster Yellow   Ervaring van E geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Bedankt amber voor je oplossingen waar ik iets mee kan daar ben ik je heel dankbaar voor en dit wil ik nog even benadrukken.

mijn dank.




Ervaring van ludo met waarzegster Amber   Ervaring van ludo met waarzegster Amber   Ervaring van ludo geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster May Kensley
  Ervaring met waarzegster May Kensley
  May kensley ik wil je heel erg bedanken het invoelen van personen klopte helemaal.alles wat zei klopte een aangename stem heb je ben heel blij dat ik je gebeld heb kan verder nu.
Groetjes leeuwtje.




Ervaring van Leeuwtje met waarzegster May Kensley   Ervaring van Leeuwtje met waarzegster May Kensley   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nima
  Ervaring met waarzegster Nima
  Hey Nima. Gisteren een heel verhelderend gesprek gehad met jou. Bedankt voor jouw goede raad en tools die je me hebt aangereikt. Wat de toekomst brengt zie ik wel en hou je op de hoogte. Bedankt voor jouw steun.
Lieve groet S.




Ervaring van SVH met waarzegster Nima   Ervaring van SVH met waarzegster Nima   Ervaring van SVH geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk, al jaren zei je dat ik moest doorgaan en dat ik beter af zou zijn alleen. Ik heb altijd gedacht dat ik het nooit zou kunnen, maar door jouw toedoen ben ik er toch in geslaagd om opnieuw te beginnen en stilletjes aan terug in mezelf te geloven.

Liefs E.




Ervaring van E met waarzegster Anouk   Ervaring van E met waarzegster Anouk   Ervaring van E geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Hoi Marya, ik plaats niet zo snel een reactie maar als ik dat doe ben je ook goed. Mijn ervaring is dat je mensen niet onnodig aan de lijn houdt, bent duidelijk en eerlijk in je toekomstvoorspellingen. Dank voor die keren dat ik je om raad en advies vroeg. Top.




Ervaring van Marieke met waarzegster Marya   Ervaring van Marieke met waarzegster Marya   Ervaring van Marieke geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Elena
  Ervaring met waarzegster Elena
  Lieve Elena,

Ik heb je veel gesproken tijdens een hele moeilijke periode in mijn leven. Je hebt me gerustgesteld met je voorspellingen die tot nu toe allemaal uitgekomen zijn. Je bent super goed in wat je doet.
Dank je voor alles.
A.




Ervaring van Anke met waarzegster Elena   Ervaring van Anke met waarzegster Elena   Ervaring van Anke geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laaya
  Ervaring met waarzegster Laaya
  Je bent een topper. Alles is uitgekomen. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Saina met waarzegster Laaya   Ervaring van Saina met waarzegster Laaya   Ervaring van Saina geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sara
  Ervaring met waarzegster Sara
  Lieve Sara, ik ben zo blij dat ik je te pakken kreeg nog zo op de valreep. Wat ben jij een lieverd en wat zag je het goed. Je toverde echt een glimlach op m'n gezicht tijdens het gesprek. Alles wat je zei was gewoon raak. Heel veel dank en tot heel snel weer lieve Sara. Veel knuffels. (Emotionele drama opera).




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sara   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yellow
  Ervaring met waarzegster Yellow
  Lieve Yellow, dank voor uw inzichten. Zo fijn om met u te praten. Uw oprechtheid, ik hou ervan.

Ik neem uw inzichten mee in mijn proces.

Dank u wel.

Liefs R (moeilijke naam u weet wel wie. R en R beiden weegschalen).




Ervaring van R met waarzegster Yellow   Ervaring van R met waarzegster Yellow   Ervaring van R geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Salina
  Ervaring met waarzegster Salina
  Lieve Salina.

Hoop jou snel te spreken. Er is zoveel gebeurd. Heb jou zoveel te vertellen. Een voorspelling is ook uit gekomen.

Lieve groeten
M.




Ervaring van My met waarzegster Salina   Ervaring van My met waarzegster Salina   Ervaring van My geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arwen
  Ervaring met waarzegster Arwen
  Hallo Arwen, jij bent een aanrader op deze lijn. Altijd vol geduld en het nodige respect .




Ervaring van Lydia met waarzegster Arwen   Ervaring van Lydia met waarzegster Arwen   Ervaring van Lydia geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Even een dikke chapeau naar Anouk. Heb haar afgelopen jaar vaak gesproken en er zijn zoveel dingen uitgekomen. Om een wat opsommingen te noemen: roze doosjes, jasje gekrompen in de was, stofzuiger die kapot ging, zakelijk gezien wat er kwam, de verhuizing die niet door zou gaan. Zo ongelofelijk knap. Dankjewel. Liefs.




Ervaring van Sarah met waarzegster Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegster Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique je hebt me goed geholpen deze week. De tijdsaanduiding was weer treffend. Je zei dat ik weer contact zou krijgen op 29 maart en dat gebeurde. Je zei ook dat ik m woensdag niet zou zien, ook al is dat de dag dat ik m normaal gesproken altijd zie en dat dat vrijdag zou zijn. Woensdag idd niet gezien. Vrijdag ook niet maar zaterdag wel. Waar veel geen uitspraken doen over tijd doe jij dat wel. En oh ja, vorig jaar zei je dat ik 29 juli weer contact zou krijgen, dat gebeurde op 1 augustus. Je zit er altijd zo dichtbij. Bedankt. Je bent een topper.




Ervaring van E met waarzegster Monique   Ervaring van E met waarzegster Monique   Ervaring van E geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Weer een stapje dichterbij naar een baan met een lang dienstverband. ik bel u regelmatig en u ziet en voelt dat ik echt een baan voor lange tijd ga krijgen. Het is weer uitgekomen. Topper bent u.




Ervaring van anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Noura
  Ervaring met waarzegster Noura
  Wat een bijzondere vrouw ik hoefde niks te zeggen q informatie, ik vroeg alleen hoe het met de huidige liefde zou gaan. Ik schreef mee en alles wat ik per regel opschreef over mij en over mijn vriend is allemaal uitgekomen. Bedankt Noura.




Ervaring van S met waarzegster Noura   Ervaring van S met waarzegster Noura   Ervaring van S geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Odette
  Ervaring met waarzegster Odette
  Lieve Odette
Ik bel je al een geruime tijd over hetzelfde, ik wil je laten weten dat alles wat je tot nu toe voorspeld hebt is uitgekomen . Je bent een kanjer. Als ik ergens mee zit bel ik je en dan maak jij mij weer rustig omdat ik weet dat wat je ziet en voelt gaat uitkomen. Negatief nieuws vertel je ook. En dat is alleen maar goed.
Dankjewel voor je fijne duidelijk consult.
Tot gauw.
Liefst .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Odette   Ervaring van Anoniem met waarzegster Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Hallokes,
Als ik niet mis ben hebben we al een keer of vier contact gehad. Het gaat van verbluft naar verblufter. De laatste keer heb je me heel wat mooie en oprechte dingen gezegd op heel wat vlakken. Maar als ik je dan vroeg wanneer kwam er in de minuut na je antwoord een bericht binnen. En ik had zoiets hoe kan het toch allemaal. Je bent een toppertje we zullen elkaar nog spreken, ik hou van duidelijkheid en die bezorg je me keer op keer.

Groetjes
Chris.




Ervaring van Chris met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Chris met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Chris geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve Gunther, bedankt voor het mooie en eerlijke gesprek van gisteren. Ik kan alleen maar zeggen wow, wat een gave. U wist al welke vraag ik had, voordat ik mijn vraag daadwerkelijk kon stellen. Zoveel mooie voorspellingen en daarnaast erg met u gelachen. Ik vertrouw erop dat het goedkomt. Tot horens.




Ervaring van M met waarzegster Gunter   Ervaring van M met waarzegster Gunter   Ervaring van M geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Het heeft een tijd geduurd, alles maar ook echt alles komt letterlijk uit. Wat je tot nu toe hebt voorspeld hebt.




Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Jos zit altijd goed met tijdsaanduiding en hoe iemand in zijn vel zit.
Dankjewel voor de fijne gesprekken.




Ervaring van anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beau, Gister je voor het eerst gebeld in emotionele bui.
Al vrij snel in gesprek heb je me handvaten gegeven en wist je me gerust te stellen.
Na gisteravond heb ik voor mezelf verandering gemerkt en ga ik met alle kracht die ik heb de strijd aan van de wens.
Ik weet nog niet hoe, maar ik heb hoop dat het zichzelf wel laat lopen.
Neem snel weer contact op.




Ervaring van Stephanie met waarzegster Beau   Ervaring van Stephanie met waarzegster Beau   Ervaring van Stephanie geplaatst op 2 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterlimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden